Dit evenement wordt georganiseerd door Dutch Kids Golf, 54down is sponsor. 

Over de golfbaan: De Amsterdamse Golf Club, een 18 holes golfbaan, is in 1934 opgericht en was toen de achtste golfclub in Nederland. De baan van de Amsterdamse Golf Club ligt in het buitengebied op de grens tussen Amsterdam-West en Halfweg.

Over de inschrijving: De inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Je startplaats is pas verzekerd na betaling van de toernooi fee. Jeugd tot en met 9 jaar speelt mee in de 9 holes wedstrijd, jeugd vanaf 10 speelt 18 holes. Speel je 9 holes, dan is een caddie verplicht. Speel je 18 holes dan is een caddie niet verplicht, maar het mág zeker. 

Er wordt gespeeld in leeftijdscategorieen. Een categorie hoger inschrijven mag, een categorie lager inschrijven kan niet. Let wel: schrijf je voor het héle jaar in dezelfde leeftijdscategorie in zodat je tijdens de finale meedingt in de jaarprijzen! Word je gedurende het wedstrijdseizoen dus een jaartje ouder, dan mag je vanaf de 1ste wedstrijd in de hogere leeftijdscategorie spelen.

Over 54down: 54down is er vandaag bij om je van een goed golfbal advies te voorzien en sponsort prijzen. Heb je last minute bijvoorbeeld nog golfballen nodig of een fijne polo? Wij staan voor je klaar. 

Vergeet je je goodie pakketje niet op te halen?

De Dutch Kids Golf wedstrijden zijn er om op een leuke manier golfervaring op te doen en lekker samen met leeftijdgenoten de baan in te gaan. Genieten dus!

Inschrijven en meer informatie