Dit evenement wordt georganiseerd door Dutch Kids Golf, 54down is sponsor. 

Over de golfbaan: De Eindhovensche Golf werd in 1928/1929 opgericht. De club is een van de ‘oude negen’, zoals de vooroorlogse banen in Nederland vaak genoemd worden. De club heeft ongeveer 1000 leden. De golfbaan is een oude bosbaan. De meeste holes worden omgeven door mooie oude bomen waardoor de speler het gevoel heeft alleen op de baan rond te lopen. 

Het familie toernooi: De Dutch Kids Golf wedstrijden zijn er om op een leuke manier golfervaring op te doen en lekker samen met leeftijdgenoten de baan in te gaan. Genieten dus!

De eerste editie van het DKG Familietoernooi in samenwerking met Eindhovensche Golf was een succes: ruim 150 enthousiaste golfjunioren met ouders/opa’s en oma’s maakten van deze familiedag een herinnering om nooit te vergeten. Ondanks de weerberichten (de voorspelling was bar en boos) was het heerlijk golfweer, het was supergezellig, Smulders junior wist er als DJ weer een feest van te maken en wat hebben de junioren genoten van het lasergamen later op de avond. We hebben wat afgelachen als organisatie en met de deelnemers. Hilarische outfits, studenten met scholieren samen in de baan, internationale gezelschappen en zelfs 16-koppige familie aanmeldingen: het was in 1 woord gewéldig.

Dat gaan we dit jaar dus nóg eens doen!!!

Zodra alle details bekend zijn, zetten we ze hier online. In de tussentijd; reserveer de datum vast in je agenda en zorg dat je erbij bent!

Over 54down: 54down is er vandaag bij om je van een goed golfbal advies te voorzien en sponsort prijzen. Heb je last minute bijvoorbeeld nog golfballen nodig of een fijne polo? Wij staan voor je klaar. 
Vergeet je je goodie pakketje niet op te halen?
Inschrijven en meer informatie