Voor een beter
resultaatDeze naam is ontstaan, omdat zodra u (beginnend) golfer bent start met handicap 54. Deze wilt u natuurlijk met veel speelplezier naar beneden brengen.
U koopt ijzers, houtjes enzovoorts die bij u passen, kleding die goed zit en speelt. U koopt goede schoenen, misschien wel een extra paar voor in de winter, maar u zult ook wat lessen blijven nemen, lekker de baan in gaan en dan koopt u bijvoorbeeld via marktplaats een zak lakeballs…

NIET DOEN! 
Wist u dat wanneer u een golfbal heeft die goed bij uw speelsterkte past, u beter gaat spelen en ook dit uw spelplezier in de golfsport verhoogt? Mede dankzij dit soort factoren zorgt u ervoor dat u 54 down gaat.  

Wilt u graag een degelijk advies?
De beste golfballen die echt bij u passen?

Wij hebben bij 54down een golfpro die met u de baan in gaat en echt kijkt wat voor u geschikt zou zijn betreffende welke bal het beste bij u past! Hierdoor gaat uw spelplezier omhoog.
Neem hieronder contact met ons, zodat we kunnen bekijken wat we voor u kunnen betekenen

Heeft u zelf een pro en wilt u toch de golfballen proberen? Neem dan even contact op via onderstaand formulier. Indien er plaats is op de baan kunnen we 9 holes grote baan of 9 holes kleine baan lopen. Is de baan bezet? Dan gaan we de oefengreen en andere faciliteiten doen.

#FormSendSuccess
#FormSendError

Zodra wij uw mail hebben ontvangen, gaan wij binnen 24 uur kijken of de pro en de baan beschikbaar is. Indien wij gelijk uw dag en tijd hebben kunnen reserveren krijgt u van ons een bevestiging. Indien de datum en of tijd niet beschikbaar is, krijgt u van ons een ander voorstel.