Uitleg Xperon golfballen

Zelfs met de geavanceerde technologie van het immense fabricageproces van vandaag, zijn de meeste golfballen op de markt onderhevig aan onregelmatigheden, waaronder de best verkopende ballen.Meer dan 99% van de golfballen zijn gemarkeerd met een oplijn symbool/lijn. Maar deze lijn vertegenwoordigt geen evenwichtspunt van de golfbal. Het dient simpelweg als een visuele gids om op te lijnen bij het putten.

Bij Xperon Golf willen we spelers over de hele wereld met alle mogelijke voordelen kennis laten maken, en dat betekent om met niet zomaar een gewone golfbal te spelen maar eentje die volledig in balans is.

Xperon Golf produceert premium golfballen die in balans, uitgelijnd en gemarkeerd zijn op hun zwaartepunt in het ontwikkelingsproces.

Door het balanceren van onze golfballen met behulp van elementaire vloeistofdynamica, bepalen we het ware ‘balanspunt’ en markeren dat punt met een lijn. Veel professionele spelers doen dit zelf al om dat extra voordeel te krijgen.

Met de innovatieve en gepatenteerde “Dual Balance Technologie” heeft Xperon de ontwikkeling van golfballen naar een hoger niveau getild, inclusief een robot die het zwaartepunt van de bal aangeeft voor een nauwkeurige positionering van de bal.

Xperon – perfectie verzameld in een golfbal

Aan het einde van het productieproces krijgt de kern van golfballen vaak een enigszins verschoven zwaartepunt. De meeste golfballen op de markt zijn uitgerust met een zeefteken dat de speler zal helpen de bal tegen de beoogde stootlijn te richten. De positionering van het richtmerkteken houdt geen rekening met het variërende zwaartepunt van de golfbal. Hoewel de schaal perfect is en de golfbal volledig rond is, zorgt de verkeerde balans / waarneming van deze golfballen ervoor dat de golfbal licht naar links of rechts wijkt tijdens de afslag en het putten.